Через тайфун у Японії скасовано 700 внутрішніх авіарейсів

Потужний тайфун накрив Японію, є загиблі

05 вересня 2018, 16:34

Через тайфун у Японії скасовано 700 внутрішніх авіарейсів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Потужний тайфун накрив Японію, є загиблі

  адміністратор   Додати коментар


На Японію обрушився найпотужніший за останні 25 років тайфун "Джебі" у вівторок, 4 вересня, повідомляє Vlasno.info з посиланням на 24 канал.
Негода принесла у країну сильні зливи та потужний вітер, через які люди залишилися без електрики, а у транспортному сполученні сталися сильні перебої.

Через тайфун у Японії скасовано 700 внутрішніх авіарейсів, тимчасово припинили залізничне сполучення, а без світла залишається понад 350 тисяч домівок.

Зазначається, що тайфун рухається у північному напрямку, у бік найбільшого острова країни Хонсю. Сила вітру становить 160 кілометрів за годину та досягає подекуди 215 кілометрів за годину. Він зносить на своєму шляху покрівлі будівель, автомобілі та навіть міцні металеві конструкції.

Наразі відомо, що через негоду загинуло щонайменше 2 людини.

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе закликав жителів найбільш вразливих територій заходу країни до "завчасної евакуації". Наразі було евакуйовано близько 300 тисяч осіб, з яких 280 тисяч – з портового міста Кобе.

Як попереджає погодна служба Японії, "Джебі" може викликати зсуви, повені та торнадо в країні.

Читайте також: Сотні затриманих внаслідок створення масових заворушень у Німеччині.

 

 

Фото: 24 Канал


  адміністратор   05 вер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення