Рятувальники оточили 50 кілометрів газопроводу

У Росії горить газопровід

03 листопада 2018, 17:47

Рятувальники оточили 50 кілометрів газопроводу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Росії горить газопровід

  адміністратор   Коментарі (1)

У Путятинському районі Рязанської області РФ з магістральної труби виривається полум'я на висоту близько 15 метрів. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Главком.

Зазначається, що рятувальники оточили 50 кілометрів газопроводу.

 

Як повідомляє регіональне управління МНС, газ в трубі загорівся близько шести годин вечора 3 листопада неподалік від села Унгор. Відомство запевняє, що загрози населеним пунктам і постраждалих немає.

Читайте також: Вибух у будівлі ФСБ в Архангельську РФ розглядає як теракт.

 

Фото: glavcom.ua


  адміністратор   03 лист. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
+1 # Вова 04.11.2018, 08:51
Пора переносити диверсійну діяльність на територію Росії. Вся економіка Росії тримається на нафті і газі, а майже вся нафта і газ транспортується по магістральних трубопроводах з сибіру. Їх десятки тисяч кілометрів, охороняти таке просто неможливо. У день від експорту нафти Росія отримує близько 1 млрд доларів. У разі підриву однієї гілки в правильному місці ремонт робитимуть не менше 2 х тижнів, що дає чистий збиток в 14 млрд доларів. Стабілізаційний фонд Росії приблизно 450 млрд доларів. Тобто виходить що 30 вдалих підривів і Росія банкрут.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення