Президенту США не подобається ситуація у Керченській протоці

Трамп відмінив зустріч з Путіном через захоплених моряків

30 листопада 2018, 08:50

Президенту США не подобається ситуація у Керченській протоці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Трамп відмінив зустріч з Путіном через захоплених моряків

  адміністратор   Додати коментар

Президент США Дональд Трамп скасував раніше заплановану зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним через те, що Росія не звільнила захоплених українських моряків. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на ВВС Україна.

"Виходячи з того, що кораблі та матросів не повернули в Україну з Росії, я вирішив, що найкращим для усіх зацікавлених сторін буде краще, якщо я скасую заплановану зустріч в Аргентині з президентом Володимиром Путіним", - написав Трамп.

Він додав, що з "нетерпінням чекає змістовну зустріч, як тільки ця ситуація буде вирішена".

Два лідери планували обговорити питання безпеки, контролю над озброєннями та конфлікту в Україні й на Близькому Сході в рамках саміту в п'ятницю та суботу, повідомив журналістам радник з питань національної безпеки США Джон Болтон.

Раніше Трамп заявив, що йому "не подобається, що відбувається" у Керченській протоці. Він також сказав тоді, що очікує на повний звіт щодо ситуації від розвідки й допустив, що залежно від цього звіту може скасувати зустріч з президентом РФ.

Читайте також: Полонений моряк скористався правом на перекладача з російської.

 

Фото: bbc.com


  адміністратор   30 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення