Броніслав Коморовський фото

Президент Польщі хоче провести референдум

11 травня 2015, 15:02
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Президент Польщі хоче провести референдум

  адміністратор   Додати коментар


Чинний президент Польщі Броніслав Коморовський за згодою Сенату планує провести референдум з актуальних питань виборців. Про це повідомляє Onet.pl.

За словами політика, на референдумі громадяни Польщі зможуть висловити свою думку з трьох важливих питань: щодо одномандатних виборчих округів, зміни положення про вибори та ліквідацію системи фінансування партій з бюджету держави.

"Результати виборів (президентських — ред.) змусили мене зрозуміти, які саме зміни необхідні у взаємовідносинах між державою та громадянами, задля зміцнення механізму впливу громадян на події у Польщі" – зазначив Коморовський.

Нагадаємо, що за попередніми підсумками голосування на виборах президента у Польщі Броніслав Коморовський набрав 33,1 % голосів виборців, поступившись головному супернику від партії "Закон і справедливість" Анджею Дуді. Відповідно до результатів екзит-полів соціологічної служби Ipsos, Анджей Дуда набрав 34,5% голосів.


  адміністратор   11 трав. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення