Надія Савченко фото

Вирок Надії Савченко оголосять 21 березня

09 березня 2016, 11:30

Вирок у справі української льотчиці Надії Савченко суд почне оголошувати 21 березня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вирок Надії Савченко оголосять 21 березня

  адміністратор   Додати коментар


Вирок у справі української льотчиці Надії Савченко суд почне оголошувати 21 березня. Про це повідомив головуючий суддя Донецького міського суду Ростовської області РФ під час чергового судового засідання, повідомляє "Українська правда".

Під час судового засідання, яке тривало 20 хвилин, Савченко виголосила заключне слово, в якому наголосила, що не визнає ні свою вину, ні вирок суду.

– Майдану в Росії бути! Я хочу показати своїм прикладом, що в Росії тоталітарний режим можна скрутити в баранячий ріг. Ось моє останнє слово! – додала вона.

Також Савченко заявила про продовження сухого голодування.

– Суд забрав у мене тиждень життя і у вас є тільки тиждень на винесення рішення, і може я до цього рішення доживу... Я продовжу сухе голодування, якщо вирок буде винесений пізніше, ніж через тиждень, – наголосила вона.

Оголошення вироку розпочнеться 21 березня о 10:00 за київським часом і закінчеться наступного дня.

Нагадаємо, що українська льотчиця та народний депутат Надія Савченко у червні 2014 року потрапила у полон бойовиків на Донбасі, після чого була незаконно вивезена на територію Росії. Російська влада звинувачує її у причетності до загибелі двох російських журналістів — Ігоря Корнелюка та Антона Волошина та незаконному перетині кордону.

Російські прокурори вимагають для української льотчиці 23 роки колонії загального режиму і 100 тисяч рублів штрафу.

Зазначимо також, що вчора у багатьох містах відбулися акції на підтримку Надії Савченко. Адвокат Надії Марк Фейгін закликав  21 та 22 березня також вийти на акції на підтримку Савченко. 

"Я прошу вийти на міжнародну акцію #FreeSavchenko 21 та 22 березня, у два дні винесення вироку Надії," – написав він на своїй сторінці у соцмережі Twitter

Фото зі сторніки Миколи Полозова у соцмережі Twitter


  адміністратор   09 бер. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  СВІТ

  наступна публікація Савченко припинила голодування (ОНОВЛЕНО)

  попередня публікація Євросоюз продовжив санкції проти Януковича ще на рік