військові навчання вінниця фото

На Вінниччині утворять стрілецький батальйон територіальної оборони

26 березня 2016, 18:05

Вінницькі офіцери навчатимуть півтисячі призовників

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині утворять стрілецький батальйон територіальної оборони

  адміністратор   Додати коментар

В одній із військових частин Вінниччини розпочалися командно-штабні навчання «Весняний грім 2016». У них беруть участь близько півтисячі військовозобов'язаних вінничан. Про це Vlasno.info повідомили у прес-службі Вінницького обласного об'єднаного військового комісаріату.

військові навчання фото
Із призовниками практичні заняття проводитимуть досвідчені вінницькі офіцери, які брали участь у бойових діях.

Військовозобов'язані утворять стрілецький батальйон територіальної оборони. У випадку збройної агресії він пильнуватиме за обороною важливих державних та промислових об'єктів, а також нестиме службу на кордоні із Молдовою та Придністров'ям.

військові навчання фото

Новобранцям вручать табельну зброю, відбудеться злагодження підрозділів та навчання по виконанню завдань за призначенням.
У військкоматі запевняють: харчування, обмундирування, побут та дозвілля військовозобов'язаних організовані на належному рівні.

військові навчання фото

Фото: прес-служба Вінницького обласного об'єднаного військового комісаріату


  адміністратор   26 бер. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення