video-vlasno

У Вінницькій міськраді перед нардепом закрили турнікети

28 березня 2016, 13:01

Депутата Верховної Ради України та помічника нардепа від партії "Громадський Рух Народний Контроль" не пустили на чергову сесію Вінницької міської ради

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінницькій міськраді перед нардепом закрили турнікети

    Додати коментар



Депутата Верховної Ради України та помічника нардепа від партії "Громадський Рух Народний Контроль" не пустили на чергову сесію Вінницької міської ради, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Помічник народного депутата Дмитра Добродомова Володимир Воловодюк виконуючи свої прямі обов'язки, прийшов на чергову сесію до Вінницької міської ради. Та його не пропустили далі турнікету. Співробітники муніципальної поліції міста, які чергували холі пояснили, що його має пропустити представник адміністрації. Пана Володимира направили до "Прозорого офісу", та видали талончик з номером.
Секретар вислухала помічника нардепа, зателефонувала по внутрішньому телефону і знову відмовила у доступі до сесійної зали.

– Зараз всі на засіданні тому вийти до вас ніхто не зможе. Треба приходити завчасно, – відповіла йому секретар.

Аргументи Володимира Воловодюка, про те що він прийшов за 20 хвилин до початку сесії нікого не переконали.

На підтримку помічнику депутата прийшов народний депутат Андрій Антонищак , член Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики , член політичної партії «Громадський рух «Народний контроль»

Що цікаво, йому також відмовили та направили до рецепції міської ради. Коли нардеп закликав не порушувати законодавства представники поліції запропонували скласти протокол та звернутись до прокуратури. Андрій Антонищак, пів години пояснював представникам поліції та працівникам міської ради, що їх дії є протизаконними.

Потрапити до сесійної зали вдалося Володимиру Воловодюку лише наприкінці засідання. Андрій Антонищак пообіцяв звернутися до прокуратури, суду та СБУ. Все це та набагато більше дивіться у нашому сюжеті.

Відео Любові Завальнюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення