Центр надання адміністративних послуг в Теплику фото

Прозорі офіси в районах не спроможні надавати якісні послуги громадянам

09 квітня 2016, 13:07

Питання про реєстрацію прав на нерухоме майно викликало резонанс на засіданні по удосконаленню роботи районних центрів адміністративних послуг Вінницької області

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Прозорі офіси в районах не спроможні надавати якісні послуги громадянам

    Додати коментар


Питання про реєстрацію прав на нерухоме майно викликало резонанс на засіданні по удосконаленню роботи районних центрів адміністративних послуг Вінницької області. 30 квітня буде останній день для подачі документів через органи юстиції, а наразі лише 13 ЦНАПів підключились до цієї системи роботи, повідомляє кореспондент Vlasno.info. Поки що впровадження центрів адміністративних послух в районах відбувається чи не найгірше — 5 місце з кінця серед всіх областей, враховуючи Луганську і Донецьку.

За станом роботи центри надання адміністративних послуг поділили на чотири групи. В лідерах Немирівський, Теплицький, Барський та Іллінецький райони. Критеріями такого відбору була кількість зверненнь, площа приміщення, наближеність до центру міста та технічно-матеріальна оснащеність.

Другу групу склали Гайсинський, Калинівський, Крижопільський, Чечельницький, Козятинський, Ладижинський та Хмільницький ЦНАПи. Зазначили, що в цих центрах є умови, але мало відвідувачів або ж послуги надаються частково.
зібрання щодо центрав адмінпослуг у Вінниці фото
Фото Катерини Буяльської

Найгірше виконують роботу Липовецький, Піщанський, Томашпільський, Тростянецький та Ямпільський райони. Тут є проблеми з приміщеннями, керівниками та технікою, а от у Ямпільському "прозорому офісі" не було навіть кулькових ручок для відвідувачів. Решта районів Вінниччини потрапили у третю функціональну групу, оскільки мають тісні приміщення та проблеми з наданням соціальних послуг.
Андрій Гижко присоромив чиновників Вінниччини за неналежні умови для прийому громадян.

– У всіх районах є адміністрації, будинки культури, управління агропромислового комплексу, де є великі зали. При бажанні можна знайти приміщення не на виїзді з міста. Це просто соромно! – зауважив заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.


Головне фото: teplykrda.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення