памятник Леніну в Ковалівці фото

Влада не дає кошти на демонтаж Леніна на Вінниччині

13 квітня 2016, 12:08

Не можуть виділити близько трьох тисяч гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Влада не дає кошти на демонтаж Леніна на Вінниччині

    Додати коментар

У 40 кілометрах від Вінниці у Немирівському районі знаходиться велике село Ковалівка. У ньому мешкає майже 4 тисячі осіб. Взагалі ці місця, які знаходиться недалеко від міста Немирова, можна назвати найбільш густонаселеними у нашій області, після міста Вінниці. Тут на кожний кілометр припадає одне село. Саме у цих місцях у Ковалівці залишився стояти Ленін, який уник декілька хвиль «ленінопаду».

У цьому селищі спочатку було два Леніна, повідомляє кореспондент Vlasno.info, І це й не дивно, бо у радянські часи це було передове містечко. Під час «ленінопаду» одного Леніна було знесено, але залишився стояти ще один. Він стоїть у сквері, далеко від людських очей, тому його досі не знесли.
памятник Леніну в Ковалівці фото

– Ми його плануємо знести, але для цього потрібні кошти, які нам ніхто не дає. Я б взагалі його не зносив, бо я його сюди не ставив, але влада на наполягає на знесенні. Я його хочу обережно зняти, а для цього треба найняти відповідну техніку, заправити її і ще багато чого іншого. Ми ледве забезпечуємо два дитячих садки. Тому поки не знайдемо гроші на демонтаж Леніна, доти він буде стояти, – каже сільський голова Ковалівки Віктор Верховода.

На демонтаж Леніна потрібно близько трьох тисяч гривень, бо це не маленький бюст, а повноцінний пам'ятник з бетону.

Фото: panoramio.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення