Погребищенська районна рада фото

Голову районної ради на Вінниччині усунули з посади

19 квітня 2016, 16:55

Сьогодні голова Погребищенської районної ради Володимир Павлюк склав свої повноваження

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Голову районної ради на Вінниччині усунули з посади

    Коментарі (1)


Сьогодні голова Погребищенської районної ради Володимир Павлюк склав свої повноваження. Про це Vlasno.info повідомила прес-секретар Вінницької обласної ради Ірина Ярошинська.

– Із 34 депутатів районної ради 20 проголосували проти кандидатури Володимира Павлюка, – коментує пані Ірина. – Зібрали позачергову сесію, однак які на це були причини — наразі з'ясовуємо.

37-річний Володимир Павлюк представляв партію "Блок Петра Порошенка", на час виборів був начальником управління праці та соціального захисту Погребищенської районної державної адміністрації.

– Головною причиною стало те, що він не знайшов згоди із головами сільських рад, тому нині очільник райради склав свої повноваження, – повідомив депутат ради Сергій Скарбовійчук.

Наразі обов'язки очільника райради виконує заступник екс-голови.

Фото: pogrda.gov.ua

Коментарі    Оновити список коментарів

Валерій Старинчук
0 # Валерій Старинчук 27.04.2016, 09:14
У вас там мізки Є????? Чи вам взагалі ніхто не розповідав, що Тульчин і Погребище це різні райони...на інформацію Про Погребище ви поставили фото з Тульчина, а про вибраного нового голову Погребищенської райради фото того, якого звільнили...АУУУУУУУУУУУУ медійники!!!! Зайдіть на сайт райдержадміністрації - там матеріал про звільнення давно стоїть із відповідними фото!!!!...pogrda.gov.ua/index.php/87-vidbulosia-p lenarne-zasidannia-somoi-pozacherhovoi-sesii-raion noi-rady-7-sklykannia
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення