білка та патрульний фото

Вінницький патрульний врятував білченя

21 червня 2016, 10:20

Тварину знайшли нерухомою на дорозі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький патрульний врятував білченя

    Додати коментар

Екіпаж вінницьких патрульних поліцейських знайшов на вулиці Липовецькій маленьке білченя. Тваринку патрульні забрали до себе, зараз її доглядають та відгодовують. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на сторінку представниці патрульної поліції Заріни Маєвської у соцмережі Facebook.

– Білченя самотньо та майже нерухомо лежало на дорозі, – написала Заріна. – Патрульний взяв його до себе, за добу воно з кволого перетворилось на улюбленця сім'ї. Пам'ятаєте книгу Рея Бредбері "І грянув грім"? Хто читав, той зрозуміє. Через смерть одного метелика через тисячі років змінилось майбутнє до невпізнанності. Хто зна, може, і цим вчинком патрульний змінив хід історії.
білка та патрульний фото

Своє ім'я та прізвище патрульний не хоче афішувати — зайвий піар для нього недоречний.

Зараз тваринка ще вдома у патрульного, самостійно ледве пересувається. Опікується хвостатим та рудим пухнастиком дружина патрульного, годує його щодві години із піпетки сумішшю для маленьких котенят.


Фото зі сторінки Заріни Маєвської у соціальній мережі Facebook

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення