Заяву про вчинення ним кримінального порушення внесли до ЄРДР

Вінницького мера перевірять на корупцію та зловживання владою

24 серпня 2016, 20:53

Заяву про вчинення ним кримінального порушення внесли до ЄРДР

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницького мера перевірять на корупцію та зловживання владою

  адміністратор   Додати коментар

Вінницька місцева прокуратура внесла до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань заяву очільника громадської організації «Софія» Валерія Денисова щодо кримінальних правопорушень, які на думку активіста, вчинив вінницький міський голова Сергій Моргунов, повідомляє Vlasno.info.

Денисов звинувачує Моргунова у збагаченні через використання корупційних схем. Зокрема, на думку активіста, «витрачає податки вінничан на безлімітне паливо для свого автомобіля», через корупційні схеми розкрадає бюджетні кошти при реконструкції площі Гагаріна та привласненні коштів при закупівлі лавочок для встановлення на проспекті Космонавтів.

Щоправда, внести відомості до ЄРДР прокуратуру змусив суд. До того заяву Денисова з прокуратури переадресували до Вінницького відділу поліції для «проведення повного, всебічного та неупередженого дослідження викладених обставин». Суд в таких діях побачив порушення норм КПК.

Я неодноразово говорив у прокуратурі про те, що вони діють всупереч нормам КПК, проте, мене не слухали, - каже Денисов.
Нагадаємо, Проти Віце-прем'єр-міністра України Володимира Кістіона також відкрили кримінальне провадження.  його підозрюють у незаконній роздачі земель, які належали комунальному підприємству «Вінницяводоканал», в часи, коли його очолював Кістіон.

моргунов фото

 

моргунов фото

 

 

моргунов фото

моргунов фото

Фото Vlasno.info


  адміністратор   24 серп. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення