Директор департаменту освіти і науки Вінницької міської ради Володимир Буняк

Головний освітянин Вінниці може очолити освіту в області

26 серпня 2016, 09:07

Директор департаменту освіти і науки Вінницької міської ради Володимир Буняк

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Головний освітянин Вінниці може очолити освіту в області

    Додати коментар

Директор департаменту освіти і науки Вінницької міської ради Володимир Буняк може піти на підвищення, повідомляє Vlasno.info.
За непідтвердженою інформацією він може змінити на посаді Ігоря Івасюка,  який нині є керівником департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації. Яку посаду готують головному освітянину області у випадку кадрових перестановок, наразі невідомо.

івасюк фото

На дзвінки з мобільного він не відповідає, а його секретарка у Вінницькій облдержадміністрації зазначає, що Ігор Дмитрович зайнятий підготовкою до важливої наради, після проведення якої зможе давати коментарі. Зі слів секретарки, вчительська нарада пройде сьогодні, 26 серпня.

Ймовірні кадрові зміни вже обговорюють у вінницьких школах. Вчителі розповідають, що таким чином керівника міського департаменту мають підвищити за реалізацію рішення Вінницької міської ради щодо реорганізації ЗОШ №31 і ЗОШ №5.

Сам Володимир Буняк інформацію не спростовує і не підтверджує.

 – Час покаже, - зауважує він у відповідь на запитання Vlasno.info щодо підвищення.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення