весілля-в-Прозорому-офісі-фото

Молодята зі всієї України можуть «прозоро» одружитися у Вінниці

27 серпня 2016, 18:36

У Вінниці вперше уклали шлюб

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Молодята зі всієї України можуть «прозоро» одружитися у Вінниці

    Додати коментар

 

У Вінниці вперше уклали шлюб, зареєстрований в центрі адміністративних послуг, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Урочиста церемонія відбулася сьогодні в прозорому офісі "Замостя". Честь бути першими молодятами, що обмінялися обручками в спеціально обладнаній святковій кімнаті, випала Сергію та Тетяні Боднар.

весілля в Прозорому офісі-9-фото

– Емоції зашкалюють, - розповіла про свої враження Тетяна. - Все вийшло дуже затишно, по-сімейному, просто чудово. Ми дуже задоволені та щасливі.

– Сама доля розпорядилася так, що ми першими подали заяву і першими розписалися в прозорому офісі, - додав за дружиною Сергій.

весілля в Прозорому офісі-10-фото

Укладаючи шлюб в "нових декораціях", молодята не забули про дотримання давніх народних традицій: Тетяна та Сергій скуштували весільний коровай та стали на рушник, постелений матерями. Все це відбувалося під старий-добрий марш Мендельсона, виконаний вживу скрипалями, а свідоцтво про шлюб новоспеченому подружжю вручив особисто міський голова Сергій Моргунов.

весілля в Прозорому офісі-9-фото

Як розповіли працівники РАЦСу, реєструвати шлюби за новими правилами значно приємніше.

– Відділ державної реєстрації Замостянського району відтепер розміщений у прозорому офісі. Тепер усі послуги, зокрема і реєстрація шлюбу, надаватимуться тут, і це добре, - розповіла начальник відділу державної реєстрації Юлія Грубач.

весілля в Прозорому офісі-6-фото

– Реєструвати шлюби стало набагато комфортніше і приємніше. Мені, як працівнику РАЦСу, дуже подобається нова система, — зізналася державний реєстратор Колесник Вікторія.

Додамо, що офіційно оформити свої стосунки в прозорому офісі "Замостя" зможуть пари з усієї України.

весілля в Прозорому офісі-7-фото

весілля в Прозорому офісі-11-фото

Фото: Олександр Сашньов

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення