Видатних вінничан нагородили відзнакою Президента України — ювілейною медаллю "25 років незалежності України"

Вінничан нагородили «президентськими» медалями

29 серпня 2016, 15:56

Видатних вінничан нагородили відзнакою Президента України — ювілейною медаллю "25 років незалежності України"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничан нагородили «президентськими» медалями

    Додати коментар

Видатних вінничан нагородили відзнакою Президента України — ювілейною медаллю "25 років незалежності України", повідомляє Vlasno.info. Урочиста церемонія відбулася сьогодні в стінах обласної адміністрації.

– В цій залі присутні люді, які своєю працю, натхненням та вірою творять не лише сьогоднішнє, але і майбутнє держави Україна. Хотів би від імені ОДА привітати вас із цією відзнакою, - звернувся до нагороджених земляків голова ОДА Валерій Коровій.

Серед відзначених "президентською" медаллю вінничан були прийомні матері, медики, робітники, підприємці, державні службовці та герої сучасної України — учасники бойових дій на Сході.

данилов фото

 

nahorodzhennia-do-dnia-nezalezhnosti-3

– Для мене це перша висока нагорода, яку я отримав після АТО. Пишаюся тим, що був нею відзначений — промовив "атовець" Денис Данилов.

Зазначимо: указом президента пам'ятну медель до двадцять п'ятого дня народження країни вручають за особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, а також за вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу.

нагородження фото

 

нагородження фото

Фото автора

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення