автівки Вінницької міської ради фото

Скільки однакових Range Rover мають відношення до Вінницької міської ради

08 вересня 2016, 11:32

Ми продовжуємо відслідковувати автівки місцевої влади та особисто міського голови Сергія Моргунова і Володимира Гройсмана 

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Скільки однакових Range Rover мають відношення до Вінницької міської ради

    Додати коментар


Ми продовжуємо відслідковувати автівки місцевої влади та особисто міського голови Сергія Моргунова і Володимира Гройсмана. Особливу цікавість серед цих автомобілів викликають абсолютні однакові зовні автівки марки Range Rover. Раніше ми писали про два таких автомобілі, але їх виявляється є три, а може і більше, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Почнемо з позашляховика, який у нас викликав бажання перевірити ще раз автівки наших можновладців – Range Rover з номерним знаком АВ 9999 СО. Цей автомобіль закріплений за міським головою. На нього видається безлімітне пальне. На початку травня це авто було припарковано на місці стоянки водіїв з інвалідністю, що зафіксували вінничани в одній із груп у соцмережі Facebook
автівки Вінницької міської ради фото
фото: соціальна мережа Facebook

Також його можна доволі часто побачити на вулицях нашого міста.
автівки Вінницької міської ради фото
автівки Вінницької міської ради фото
фото Влада Боднара

Інший автомобіль – «клон» Range Rover має номерний знак АВ 9999 АС. Номерні знаки цих авто різняться лише двома літерами, тому їх часто плутають. Під такими номерами раніше їздив Володимир Гройсман, коли був вінницьким міським головою. До 2013 року він їздив на Toyota Land Cruiser 200. Потім Володимир Гройсман придбав, як він казав за свої гроші, Range Rover за 1,09 мільйона гривень. На цей автомобіль був встановлений теж номер АВ 9999 АС. Коли Володимир Гройсман поїхав працювати у 2014 році до Києва, цей автомобіль був переданий на потреби міської ради та особисто Сергію Моргунову.

«Найзагадковіший автомобіль» – третій Range Rover з номерами АВ 8888 АЕ. Від двох попередніх він теж відрізняється тільки літерами на номерах. Кому він належить – з'ясувати не вдалося. Але він їздить разом з колишньою автівкою Володимира Гройсмана, що доводить його належність до місцевої влади.
автівки Вінницької міської ради фото
фото Влада Боднара

Раніше номера АВ 8888 АЕ належали автомобілю Toyota Land Cruiser Prado.
автівки Вінницької міської ради фото
фото: o001oo.ru

Можна припусти, що цей автомобіль належав міській раді. В той час колишній мер Вінниці їздив на Toyota Land Cruiser 200. Потім цей автомобіль Володимир Гройсман поміняв на Range Rover, так само як і Toyota Land Cruiser Prado.

Не дивлячись на те, що останній час відкрито багато реєстрів, знайти власника авто тільки по автомобільному знаку – не можна. Такі дані є тільки у поліцейському реєстрі. Цікаво, що у своїй декларації за 2015 рік Володимир Гройсман зазначив Range Rover 2013 року випуску, той самий, який він залишив на потреби вінницької міської ради.
автівки Вінницької міської ради фото

Якщо перевірити по реєстру МВС, то на ім'я Володимира Борисовича Гройсмана жоден автомобіль не зареєстрований. Це може бути через те, що реєстр показує автівки, які були куплені нещодавно, тобто у 2015 та 2016 році. Автомобілі, які були куплені раніше 2015 року в реєстрі показуються не всі.

Головне фото: idtuning.uа

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення