Андрій Грачов фото

Вінницький атовець задекларував 18 мільйонів гривень

04 листопада 2016, 09:05

Декларації вінницьких посадовців не перестають дивувати

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький атовець задекларував 18 мільйонів гривень

    Коментарі (3)


Декларації вінницьких посадовців не перестають дивувати. Наприклад, у військового лікаря, активіста та атовця Андрія Грачова задекларована досить велика сума у 18 мільйонів гривень, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Він займає посаду начальника відділу допомоги учасникам АТО. Цей відділ створений департаменті соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА десь чотири місяці тому. Згідно з декларацією, його дружина має квартиру у 54 квадратних метра, яка зареєстрована на неї у 1999 році. Андрій Грачов разом з родиною має квартиру з 1993 року у 41 квадратний метр. Батько Андрія має з 2013 року квартиру у 56,6 квадратних метра. З 1 січня 2016 Андрій Грачов володіє гаражем у шість квадратних метрів.

У 2007 році у Андрія з'явився автомобіль Mitsubishi Lancer X. Придбав він його за 124 тисячі гривень.
майно Андрія Грачова фото

Але найцікавіша графа у декларації, це грошові активи декларанта. Андрій Грачов задекларував 18 мільйонів гривень. Задекларована тільки як сума коштів, а не рахунок у банку.
майно Андрія Грачова фото

– Нема ніякої помилки у декларації. У мене реально є така сума. Я все життя працював у бізнесі, тому тут немає нічого дивного, – каже Андрій Грачов.

Якщо взяти суму у 18 мільйонів гривень, то це 36 тисяч купюр у номіналі 500 гривень. Це 360 пачок по 100 купюр. Об'єм такої суми коштів сягатиме приблизно 43 200 сантиметрів кубічних або об'єм у 43 літра. Це розмір великого рюкзака або об'єм п'яти стандартних відер.

Андрій Грачов винен одному з банків 65 доларів США. Поручителем цього кредиту є його дружина Олена Бессараба.
майно Андрія Грачова фото


Фото зі сторінки Андрія Грачова у соцмережі Facebook

Коментарі    Оновити список коментарів

y_shev4uk@ukr.net
0 # y_shev4uk@ukr.net 06.11.2017, 10:26
Влад Боднар Джерело: vlasno.... та людина, котра поширює звинувачувальні відео до порошенка і на фото одна і та ж особа?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
y_shev4uk@ukr.net
0 # y_shev4uk@ukr.net 06.11.2017, 10:21
Влад Боднар Джерело: vlasno...., та людина, котра поширює свої звинувачувальні відеоззвернення до порошенка і ця, котра на фото, є одна і та ж особа?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення