мотоцикл "Днепр" фото

Погребищенські посадовці задекларували земельні ділянки, кредити і мотоцикл 1986 року випуску

16 листопада 2016, 14:10

Vlasno.info продовжує досліджувати електронні декларації вінницьких посадовців

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Погребищенські посадовці задекларували земельні ділянки, кредити і мотоцикл 1986 року випуску

    Додати коментар


Vlasno.info продовжує досліджувати електронні декларації вінницьких посадовців. Наступним після Теплицького став Погребищенський район.

Голова Погребищенської районної ради Сергій Волинський, якого обрали на цю посаду навесні цього року, у 2015 році задекларував 1 млн. 118 тис. 990 грн. З них зарплата Сергія Олександровича становить лише 47 тис. 990 грн. Всі інші доходи в родині отримала його дружина — Лілія Іванівна, на ім'я якої зареєстрована фермерське господарство «СФГ Наумчук І. К.».
декларація голови Погребищенської райради Сергія Волинця фото

Дружина голови райради також задекларувала на 2015 рік 136 тис. 166 грн. на банківських рахунках. Лілія Волинська зокрема задекларувала придбану в минулому році квартиру у Вінниці, площею 72,8 кв. м. і вартістю 561 тис. 686 грн.
декларація голови Погребищенської райради Сергія Волинця фото
голова Погребищенської РДА Іван Вінник фото
Іван Вінник, фото: сайт Погребищнської РДА

Родина Івана Вінника — голови Погребищенської РДА за минулий рік заробила значно менше коштів — лише 254 тис. 896 грн. З них, зарплата посадовця складає 152 тис. 182 грн.
декларація голови Погребищенської райради Івана Вінника фото

Заступник Івана Вінника у Погребищенській РДА Петро Шафранський задекларував родинний дохід 118 тис. 450 грн. Банківських активів ані Петро Петрович, ані його дружина не мають.

Керівник апарату Погребищенської ОДА Леся Фроєско разом із чоловіком отримала дохід в розмірі 197 тис. 970 грн. Вона також вказала суму, яку змушена була виплати в якості кредиту в 2014 році. Вона склала разом з відсотками 81тис. 895 грн.
майно керівника апарату Погребищенської ОДА Лесі Фроєско фото

Міський голова Погребища Анатолій Білик поки шо електронну декларацію не подав, оскільки для посади, яку він займає строки декларування були завчасно відтерміновані.

Керівник Погребищенського районного суду Антон Бойко задекларував земельну ділянку, площею 1400 кв. м., будинок у Літині, площею 49,50 кв. м. та квартиру в Ладижині, площею 65,70 кв. м.
майно керівника Погребищенського районного суду Антона Бойка фото

За 2015 рік суддя заробив 177 тис. 560 грн.

Однак, найбільшою земельною ділянкою серед чиновників району володіє родина начальниці Погребищенського відділення Калинівського ОДПІ Лідії Мороз. Її чоловік Василь Мороз задекларував землю у селі Спичинці Погребищенського району, площею 31 052 кв. м., якою він володіє з 2014 року.
майно начальниці Погребищенського відділення Калинівського ОДПІ Лідії Мороз фото

Також родина задекларувала з транспортних засобів лише мотоцикл 1986 року випуску марки «Днепр-11», оціночною вартістю 1450 грн. При цьому річний дохід Лідії та Василя Морозів становить 85 тис. 383 грн.
майно начальниці Погребищенського відділення Калинівського ОДПІ Лідії Мороз фото

Нагадаємо, що в результаті оприлюднення електронних декларацій вінницькими чиновниками, стало відомо, що дружина голови Барської РДА працювала на американську фірму.

Головне фото: usedauto.com.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення