Вінницька обласна рада визнала Росію державою-агресором

Вінницька обласна рада визнала Росію державою-агресором

03 лютого 2015, 11:54

На позачерговій сесії Вінницької обласної ради третього лютого одноголосно прийняли рішення про визнання Росії державою-агресором

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька обласна рада визнала Росію державою-агресором

    Додати коментар


На позачерговій сесії Вінницької обласної ради третього лютого одноголосно прийняли рішення про визнання Росії державою-агресором, а ДНР та ЛНР – терористичними організації.

Депутати облради вирішили голосувати поіменно. Система "Рада" видала результат: 77 "за", один не голосував. Всі депутати з нетерпінням чекали оприлюднення результатів поіменного голосування. Найбільше здивувався сам депутат Олександр Галаченко, побачивши своє прізвище.

– Я голосував, у мене є свідки, – показував на своїх колег, що сиділи поруч, депутат. – Можливо, щось із системою. Прошу зарахувати мій голос, як голос "за".

Депутати погодились.
rosiya-agresor1
rosiya-agresor2
rosiya-agresor3
rosiya-agresor4
rosiya-agresor5
rosiya-agresor6
rosiya-agresor7
rosiya-agresor8
rosiya-agresor9
Фото Сергія Немирівського

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення