Михайло Демченко фото

Який бізнес та майно має родина керівника Вінницького району

16 лютого 2017, 10:27

Маршруткам керівника району дозволили три місяці возити пасажирів Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Який бізнес та майно має родина керівника Вінницького району

    Додати коментар

Рішенням виконавчого комітету Вінницької міської ради від 9 лютого 2017 року № 296 дозволили приватному підприємству «Демченко» впродовж трьох місяців перевозити пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 28А «Водоканал-Вишенька» (шість автобусів), №32А «Сабарів–Залізничний вокзал» (шість автобусів) у режимі маршрутного таксі, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Кінцевими бенефіціарами приватного підприємства «Демченко», згідно з бізнес-пошуковою системою YouControl, є Віктор Іванович Демченко та Михайло Миколайович Демченко. Серед засновників цієї фірми є голова Вінницької РДА Михайло Іванович Демченко.
статки Михайла Демченка фото

Голова Вінницької РДА зараз «не світиться» на підприємствах, з якими він пов'язаний. Він є тільки в асоціації «Асоціація перевізників вінницького району» та в ГО «Вінницька районна федерація футболу».

Віктор Демченко, який скоріш за все є братом голови Вінницької РДА, кінцевий бенефіціар ТОВ «ТТ і Ко». Це підприємство займається пасажирськими перевезеннями. На іншого родича голови Вінницької РДА, Михайла Миколайовича Демченко, зареєстроване підприємство ТОВ «Вінрас», яке займається обслуговуванням наземного транспорту.

Проаналізуємо декларацію за 2015 рік голови Вінницької РДА Михайла Демченка. Його дохід за 2015 рік склав 988 250 гривень. З цієї суми 375 842 гривні він отримав від підприємницької діяльності. Михайло Демченко має три земельні ділянки розміром: 2 гектара, 24 та 8 соток. Має право користування квартирою у Вінниці розміром 67,9 квадратних метра. Згідно з держреєстром на нерухоме майно, на цю квартиру у 2014 році оформили іпотеку.

Відповідно до декларації, родина голови Вінницької РДА має більше нерухомості, ніж Михайло Демченко. У його родини земельні ділянки: 1,18 гектара; 40, 40,9; 25; 15,9; 25; 9,7; 6 та 6 соток. Житлові будинки: 60,7 та 535,8 ( 90% готовності) квадратних метри. Є квартира у 53,3 квадратних метри.

З рухомого майна Михайло Демченко має Mercedes-Benz E 270 2002 року випуску. У декларації написано, що він лише у користуванні, а не у власності голови Вінницької РДА. Михайло Демченко володіє сімома пасажирськими автобусами: три автобуси Богдан 2006 років випуску та чотири автобуси ЛАЗ 1990-х років випуску. Цей факт підтверджує державний реєстр МВС.
статки Михайла Демченка фото

Головне фото: vinrda.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення