сесія вінницької облради фото

Одна з фракцій Вінницької облради бойкотувала сесію

21 лютого 2017, 11:53

На сесію Вінницької облради 21 лютого не прийшла у повному складі фракція політичної партії "Українське об'єднання патріотів "Укроп"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Одна з фракцій Вінницької облради бойкотувала сесію

    Додати коментар

На сесію Вінницької облради 21 лютого не прийшла у повному складі фракція політичної партії "Українське об'єднання патріотів "Укроп". Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info із сесійної зали.

– Ми не збираємось голосувати за розпиляння бюджету в такому вигляді, – пояснив в ексклюзивному коментареві Vlasno.info голова фракції Григорій Зозуля. – Вважаємо, що не можна просто виділяти 40 мільйонів гривень на освіту, щоб потім розподіляли їх за потребою в департаменті. Депутати мають чітко знати, куди ці гроші підуть. Взагалі було б правильно "кидати" гроші на школи, а директори самі знають, на що їм витратити — на техніку, ремонт чи інші потреби.

За словами керівника фракції, це ж стосується й коштів на інші видатки.

Нагадаємо, для переїзду лялькового театру в нове приміщення не вистачило одного голосу

Фото Тетяни Щербатюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення