документи фото

«Віноблагроліс» хоче повернути незаконно вилучені речі після обшуку

09 березня 2017, 08:00

На підприємстві "Віноблагроліс" чекають на повернення майна, яке вилучили під час обшуку, який проходив 3 лютого

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Віноблагроліс» хоче повернути незаконно вилучені речі після обшуку

    Додати коментар


На підприємстві "Віноблагроліс" чекають на повернення майна, яке вилучили під час обшуку, який проходив 3 лютого. Про це Vlasno.info повідомив директор підприємства Анатолій Іванець

– Ніхто нічого нам не збирається повертати, хоча є рішення суду від 26 лютого про повернення незаконно вилученого майна. А це деякі документи та інші речі, які не були зазначені в постанові на обшук, – каже він. – Напевне, будемо писати заяву про злочин в прокуратуру, адже те, що слідчі не виконують ухвалу суду, це злочин.

Втім, у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Вінницькій області зазначають, що така заява директора немає ніяк підстав. Адже слідче управління не зобов'язано особисто завозити майно та документи.

– Є певна процедура щодо цього питання. За інформацією слідчого управління, в установленому порядку керівництву "Віноблагролісу" слід звернутися до них і отримати відповідні документи та речі, – говорить начальник відділу комунікацій Анна Олійник. – Ніхто ніяких перешкод щодо повернення майна чинити не збирається.

Фото: uk.peopleandcountries.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення