Вінницякіно фото

«Вінницякіно» не ліквідують до кінця березня

20 березня 2017, 14:17

На сесійному засіданні Вінницької обласної ради депутати мають проголосувати за ліквідацію комунального закладу "Вінницякіно"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Вінницякіно» не ліквідують до кінця березня

    Додати коментар


На сесійному засіданні Вінницької обласної ради депутати мають проголосувати за ліквідацію комунального закладу "Вінницякіно". Про це Vlasno.info повідомив начальник управління культури Вінницької облдержадміністрації Станіслав Городинський.

– Документи щодо ліквідації вже готові. І тепер залишилось проголосувати за це рішення обласним депутатам. Проект рішення планували винести на найближчу сесію 24 березня, але через деякі технічні питання перенесли на наступну, – зазначає він. – Хоча може й таке бути, що депутати не проголосують. Але все ж гроші на зарплати в бюджет закладені на цілий рік, здається, 1 мільйон 900 гривень.

За словами Станіслава Станіславовича, якщо депутати підтримають це рішення, решта коштів буде перерозподілена.

– Крім того, від моменту голосування ще на два місяці працівники"Вінницякіно" будуть на роботі. Адже саме такий термін передбачений законом: за два місяці потрібно людям оголошувати про звільнення, – продовжує Городинський. – Одразу ж по ліквідації "Вінницякіно" почнеться робота по створенню Центру кіномистецтва

Нагадаємо, на території "Вінницякіно" створять три музеї

Фото з архіву Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення