Юрій Педос фото

Вінничани зможуть цілодобово скаржитись на поліцію

06 квітня 2017, 18:00

Наприкінці травня запрацює цілодобова поліцейська варта

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани зможуть цілодобово скаржитись на поліцію

    Коментарі (3)

Невдовзі у поліції запрацює цілодобовий кабінет для прийому громадян. Про це під час зустрічі з обласними депутатами сказав начальник Головного управління Національної поліції Юрій Педос, повідомляє Vlasno.info.

– Ми збираємось відкрити кімнату, де б постійно хтось чергував. Це була б цілодобова кімната прийому громадян. Щоб кожний мав можливість поскаржитись на працівника поліції, – наголошує він. – І одразу вся інформація буде напряму йти до мене. Всі факти перевірятимуться і в певних випадках будуть прийматися відповідні міри.
Юрій Педос фото

Цілодобовий кабінет розташують в приміщення правління Нацполіції. Планують, що вже в кінці травня він запрацює.

– Звісно, туди не буде бігти людина, в котрої вкрали телефон, абощо, – додає Юрій Педос. – Але має бути доступний варіант зворотнього зв'язку. Щоб кожен громадянин був почутий.

Нагадаємо, на думку громадських активістів, Юрій Педос гуртує людей, яким можна довіряти. 

Фото Тетяни Щербатюк

Коментарі    Оновити список коментарів

Шмагалов Вадим Борис
+2 # Шмагалов Вадим Борис 06.04.2017, 21:44
У мене, як у колишнього працівника міліції, а як відомо, колишніх ментів не буває, зразу виникло, на мій погляд, логічне запитання: "А навіщо, у такому випадку, Чергова Частина? Чи можна подумати, коли інформація надходила в Чергову Частину, пан Педос про це не знав? Йому, що, не доповідали?"
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Дмитро
+2 # Дмитро 07.04.2017, 17:58
Щоб кожний мав можливість поскаржитись на працівника поліції, Джерело: vlasno....
Народний переклад: - кімната для доносів на поліцейських

Тільки ось обман в тому, що немає сенсу скаржитися на поліцейського в поліцію - вони все повирішують всередині! По іншому і бути не може!

Ця кімната черговий обман очікувань громадян і грубе розбазарювання бюджетних коштів!
Така кімната повинна бути в органіцаціі, яка може одним дзвінком відсторонити начальника Головного управління Национальной полиции Юрія Педоса від займаної посади.
Повне невігластво - як така бездарність оказаласть на керівній посаді ??? Взагалі народ за лохів тримають ....
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Sergey Nefedov
+1 # Sergey Nefedov 06.04.2017, 18:06
Дуже дивна позиція Ю. Педоса, а чому цей цілодобовий кабінет не обладнати, сьогодні, чи завтра, а обіцяти саме в кінці травня місяця? - що цьому заважає, хіба немає приміщень? - Є! -хіба немає фахівців - теж є! - заважає бюрократія, ось основна причина.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення