пішохідний перехід біля вінницького вокзалу фото

У Вінниці хочуть «групувати» пішоходів біля вокзалу

26 квітня 2017, 11:22

Врегулювати рух вулицею Привокзальною вимагають вінничани

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці хочуть «групувати» пішоходів біля вокзалу

  адміністратор   Додати коментар


Врегулювати рух вулицею Привокзальною вимагають вінничани. Відповідна петиція з'явилась в єдиній системі місцевих петицій на сайті Вінницької міської ради, повідомляє Vlasno.info.

За словами автора петиції Євгенія Тодчука, у місті давно існує проблема заторів на вулиці Привокзальній, біля пішохідного переходу між двома ринками. Причиною тому — непереривний рух пішоходів.

– Люди вважають цей пішохідний перехід продовженням тротуару, тому переходять його не формуючись у групи, цим самим сильно сповільнюють рух транспорту, – зазначає Тодчук.

Вінничанин пропонує встановити на проблемній ділянці світлофор або ж скористатись економнішим варіантом — поставити працівника зі знаком "СТОП" для організованого переходу пішоходів групами.

Збір підписів за таке рішення розпочався лише вчора, тож всі охочі вінничани мають змогу підтримати ініціативу Євгенія Тодчука на сайті електронних петицій.

Нагадаємо, нещодавно вінничани висловились за якісне асфальтування дороги біля бані на вулиці Максимовича. Наразі дана петиція перебуває на розгляді у міськраді.

Фото з архіву Vlasno.info


  адміністратор   26 квіт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення