Олександр Крученюк фото

У Вінницькій ОДА з'явився «зв'язковий» з політичними партіями

27 квітня 2017, 12:31

Новий заступник з'явився в очільника Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінницькій ОДА з'явився «зв'язковий» з політичними партіями

  адміністратор   Коментарі (1)


Новий заступник з'явився в очільника Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія. Ним став Олександр Крученюк. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на "ВінницяОк".

Конкурсу на заміщення даної вакантної посади тривав майже місяць. Результати стали відомі вчора, 26 квітня – їх оприлюднив керівник апарату Вінницької ОДА Валерій Бойко. Відповідно до результатів, Олександр Крученюк набрав 19 балів, обійшовши свого основного конкурента Володимира Зінчука, який отримав 15,8 бала. На новій посаді Олександр Крученюк займатиметься комунікацією з громадськими організаціями та політичними партіями.
призначення Олександра Крученюка фото

Додамо, що 38-річний Олександр Крученюк родом з Хмільника, з грудня 2015 року очолює фракцію партії «БПП «Солідарність», працює директором ПП «Агролад-П», колекціонує вишиванки.

Головне фото з архіву Vlasno.info


  адміністратор   27 квіт. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Гага
0 # Гага 27.04.2017, 20:02
Вибачайте, але це повний п@ець! Такого кумовства не було і при совєтах. Фермера, партійця БПП на такий пост? Геть здурів Коровій. Навєрно мальчика поставили збирати дань на вибори, не іначе. Кстаті, добре було б журналюгам послідити, як цей гусь в шоколаді весь свій бізнес перепише на правильних людей. І що він зробить за ту зарплату, яку дають. Ага, ту іще один момент: чи складе крутелик депутатський мандат? Бо совмєщать депутатство і пост нізя. От вам тєма. І вообще, народ чекає від вас перетрахування цих маразматіків: де взяв машини, як так зробилось, шо став у шоколаді дуже бистро? У Хмільнику всі про це знают. І так по всім жирним чиновникам. Бо вони зарплати мають жирні, а роботи як кіт наплакав. Ось якось так.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення