згоріла-автівка-Дмитра-Уманця-фото

Розслідування підпалу автівки опозиційного депутата контролює секретар Вінницької мерії

02 травня 2017, 20:33

На початку березня депутату Вінницької міської ради Дмитру Уманцю підпалили вночі автівку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Розслідування підпалу автівки опозиційного депутата контролює секретар Вінницької мерії

    Додати коментар


На початку березня депутату Вінницької міської ради Дмитру Уманцю підпалили вночі автівку Ford Focus. У підпалі Дмитро Уманець, як і його однопартійці зі «Свободи», одноголосно звинуватили міську владу. Мовляв, вони викривають і розголошують їх корупційні «схеми» і є реальною опозицією у міськраді, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Досі немає офіційного висновку, хто винний у підпалі та по чиєму замовленню це зробили. Ходили чутки, що депутат сам собі підпалив автівку, адже вона навіть припаркована була по центру стоянки, осторонь інших автівок, а так зазвичай не паркують авто.

згоріла автівка Дмитра Уманця фото

Після цього інциденту секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський заявив, що особисто займеться розслідуванням цього підпалу. У нашому інформаційному запиті до міськради ми запросили надати копії всіх документів, які пов'язані з розслідуванням підпалу автівки Дмитра Уманця. У відповідь нам повідомили, що дане питання перебуває на особистому контролі секретаря міської ради, в межах повноважень письмових розпоряджень не приймалось. І все, більше ніякої інформації.

згоріла автівка Дмитра Уманця фото

Щоб дізнатися більше інформації, ми надіслали офіційний запит на особисту електронну пошту Павла Яблонського. За результатом відповіді ми проінформуємо наших читачів.

Фото: 33kanal.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення