9 травня у Вінниці фото

У День Перемоги 30 тисяч вінничан вийдуть на зібрання

09 травня 2017, 11:44

Близько 30 тисяч вінничан та мешканців інших областей візьмуть участь у святкових заходах до Дня Перемоги

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У День Перемоги 30 тисяч вінничан вийдуть на зібрання

  адміністратор   Додати коментар


Близько 30 тисяч вінничан та мешканців інших областей візьмуть участь у святкових заходах до Дня Перемоги. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

Саме така кількість учасників відвідають понад півтори сотні масових зібрань, які відбудуться у 125 населених пунктах Вінницької області.

Як повідомляють у прес-службі Нацполіції, 9 травня спокій вінничан охоронятимуть 660 правоохоронців, які вийдуть на патрулювання. Окрім поліціянтів до охорони правопорядку залучать спеціалістів-вибухотехніків, а також кінологів зі службовими псами – вони охоронятимуть місця масових зібрань людей.

У Вінниці до патрулювання правоохоронці вже заступили.

У разі виявлення підозрілих осіб чи покинутих потенційно небезпечних речей громадян просять звертатися до поліції за номером 102.

Ілюстративне фото: УНН


  адміністратор   09 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення