вінницьке-віче-фото

Учасники вінницького віче вимагатимуть дозволи на приватизацію землі

14 травня 2017, 20:50

На вінницькому віче знову підняли питання приватизації землі під гаражами

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Учасники вінницького віче вимагатимуть дозволи на приватизацію землі

    Додати коментар


На вінницькому віче знову підняли питання приватизації землі під гаражами. Завтра активісти о 12:00 звернуться до виконкому Вінницької міської ради з дозволами на приватизацію земельних ділянок. З вінницького віче інформує кореспондент Vlasno.info.

—Я плачу місту за оренду землі майже дві тисячі на рік, — пояснює власну позицію один з учасників віче Андрій Верич. — Маю у власності гараж, розташований в районі вулиці Писарєва вже 15 років. Самій конструкції близько 30 років. Але вирішив отримати право власності земельною ділянкою лише зараз, оскільки подивився, як нашим депутатам на сесіях міськради роздають земельку під будівництво гаражів. Чим я від них відрізняюся? Гараж в мене вже є, а землі немає.

Андрій Верич фото

Верич запевняє, що він не один вирушить завтра до міськради, оскільки виявилося чимало охочих так само приватизувати землю під гаражами або квіткові клумби. Задля цього активістами був розроблений зразок заяви, який зголосилося за тиждень подати вже 5 людей.

— Хочеться подивитися, як розглядатимуться наші звернення на комісіях і чи дотримуватиметься виконавча влада закону, — розмірковує Верич. — А може просто проігнорують, бо ми не з числа "небожителів". Подивимося.

Крім того, 19 травня о 14:30 Вінницький районний суд розглядатиме в черговий раз справу "шостого січня". Цього дня відбудеться засідання за участю майданівця Михайла Сіранчука.

Фото: Богдан Новак 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення