"лежачі поліцейські" у Вінниці фото

Через збитого на «зебрі» школяра вінничани забили на сполох: вимагають покласти «поліцейських»

27 травня 2017, 20:01

Встановити обмежувачі швидкості руху для автомобілів на Старому місті вимагають мешканці Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Через збитого на «зебрі» школяра вінничани забили на сполох: вимагають покласти «поліцейських»

  адміністратор   Додати коментар


Встановити обмежувачі швидкості руху для автомобілів на Старому місті вимагають мешканці Вінниці. Відповідна електронна петиція з'явилась в «Єдиній системі місцевих петицій» на сайті Вінницької міської ради.

Вінничанин Сергій Дроботун забив на сполох після того, як 4 травня на перетині вулиць Бучми та Топольського просто на пішохідному переході автомобіль «Мерседес» збив 9-річного школяра. Тоді дитина отримала серйозні травми та потрапила до реанімації.

Тож вирішити проблему Сергій Дроботун пропонує місцевій владі негайно – аби убезпечити пішоходів, вінничанин просить посприяти встановленню на загрозливому місці обмежувачів швидкості руху автівок – «лежачих поліцейських».

Наразі його ініціативу підтримали 30 вінничан. Допомогти зібрати 350 підписів, необхідних для розгляду петиції, мають змогу всі охочі. Проголосувати можна на сайті Вінницької міської ради. До кінця збору підписів залишилось шість днів.

Ілюстративне фото: myvin.com.ua


  адміністратор   27 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення