земля  Антоніни Гуліцької

Головний кадастровик Жмеринки має земельну ділянку у вінницькому лісі

12 червня 2017, 09:16

На північних околицях Вінниці перед Львівським шосе є поле, в яке «випирається» маленький клаптик лісу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Головний кадастровик Жмеринки має земельну ділянку у вінницькому лісі

    Додати коментар


На північних околицях Вінниці перед Львівським шосе є поле, в яке «випирається» маленький клаптик лісу. Відповідно до кадастрової карти цей клаптик лісу поділений на сім земельних ділянок для індивідуального садівництва, повідомляє кореспондент Vlasno.info.
земля  Антоніни Гуліцької
земля  Антоніни Гуліцької

Перша земельна ділянка з північної сторони у 12 соток належить Антоніні Гуліцькій, в декларації якої зазначена посада спеціаліста сектору розгляду звернень та доступу до публічної інформації ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області. Але насправді пані Гуліцька очолює кадастрове управління у місті Жмеринка.

– Це не до мене питання про те, як в мене опинилася земельна ділянка під садівництво, де розташований ліс. Це треба звертатися до головного кадастрового управління в області, тому я вам з цього питання нічого не скажу, – говорить Антоніна Гуліцька.

Задекларувала окрім цієї земельної ділянки Антоніна Гуліцька житловий будинок площею 80 квадратних метри у селі Юрківці Могилів-Подільського району. Більше ніякого майна пані Гуліцька не задекларувала.

Власників інших шести земельних ділянок у лісі ми називати не будемо, тому що вони не публічні особи і це буде розголошення інформації про персональні дані. Серед них є колишній підприємець з міста Калинівка та його родичка, інша сімейна пара тощо.

Серед цих земельних ділянок є одна вільна земля з кадастровим номером 0520655900:07:012:0147, на яку кожен громадянин України може написати заяву у відповідні органи на отримання під індивідуальне садівництво.
земля  Антоніни Гуліцької

Фото: agronews.org

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення