земельна ділянка фото

Вінницька ОДА відвоювала 10 гектарів землі

20 червня 2017, 15:54

Земельну ділянку площею 10 гектарів повернули у власність Вінницької облдержадміністрації

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька ОДА відвоювала 10 гектарів землі

  адміністратор   Додати коментар


Земельну ділянку площею 10 гектарів повернули у власність Вінницької облдержадміністрації. Таке рішення прийняв господарський суд Вінницької області. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу прокуратуру Вінницької області.

Як зазначають правоохоронці, правом користуватись даною ділянкою землі, загальною вартістю 2,5 мільйона гривень, позбавили недобросовісного орендаря. Йдеться про одне з відкритих акціонерних товариств Вінниці, яке на орендованій ділянці видобувало глину, з якої потім робило цеглу. За користуванням землі орендар не платив понад три роки. Сума боргу сягнула 230 тисяч гривень.

Позов прокуратури щодо повернення даної земельної ділянки суд задовольнив, тож земля повернулась у власність Вінницької ОДА.

Ілюстративне фото Vlasno.info


  адміністратор   20 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення