Київський міст фото

«Київський міст не матиме офіційної назви» – секретар Вінницької міськради

27 червня 2017, 19:00

На початку червня була створена електронна петиція, щоб мосту нарешті надати офіційну назву

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Київський міст не матиме офіційної назви» – секретар Вінницької міськради

    Додати коментар

Ремонт мосту у Вінниці, який містяни називають Київським, наразі одна із актуальніших проблем нашого міста. Через ремонт мосту увесь рух автотранспорту спрямований на Центральний міст, через що люди дістаються до свого місця призначення із затримкою, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

На початку червня була створена електронна петиція, щоб мосту нарешті надати офіційну назву, наприклад, «Столичний». Тоді ми опитали вінничан і з'ясували, що взагалі люди не проти надати офіційну назву мосту, але яку саме, ще не знають.

Секретар Вінницької ради Павло Яблонський з цього приводу надав відповідь у своєму листі. За його словами, відповідно до «Переліку назв вулиць, проспектів, бульварів, провулків, проїздів, площ міста Вінниці», затвердженому рішенням міської ради від 24.06.2016 р. № 333, присвоєння назви Київському мосту не передбачено. Вінницька міська рада назву цьому мосту «Київський» офіційно не надавала, тому його так називають вінничани лише на побутовому рівні. Виходячи з цього, надавати київському мосту офіційну назву Вінницька міськрада не збирається.
Київський міст фото

Головне фото Влада Боднара

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення