проект "Сусідська варта" у Вінниці фото

Небезпечна Вишенька та спокійне Старе місто – у патрульній поліції формують карти безпеки Вінниці

30 червня 2017, 08:02

Вінницькі поліцейські прозвітували про два місяці роботи пілотного в Україні проекту "Сусідська варта"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Небезпечна Вишенька та спокійне Старе місто – у патрульній поліції формують карти безпеки Вінниці

    Додати коментар

Вінницькі поліцейські прозвітували про два місяці роботи пілотного в Україні проекту "Сусідська варта". Продовжують розвивати механізми співпраці із громадянами, у рамках яких вінничани розробили карти безпеки своїх мікрорайонів, якими послуговуватимуться у своїй роботі правоохоронці, передає Vlasno.info.

Серед новинок проекту: новостворені чати із представниками поліції та ОСББ.

– Представники ОСББ можуть запитати поліцейського про свої дії у певній ситуації та оперативно отримати відповідь, – розповів начальник Управління патрульної поліції у Вінниці Редван Усеінов. – Завдяки цьому покращиться співпраця та координація дій із населенням.

Крім того, місцеві мешканці спільно із патрульними розробили так звані карти безпеки мікрорайонів.

– На них буде розміщена інформація від самих мешканців того чи іншого мікрорайону: про місця, де найчастіше відбувається розпиття алкогольних напоїв, потенційні місця вживання наркотичних препаратів, – продовжує Усеінов. – Зібрану інформацію ми аналізуємо, передаємо командиру батальйону, а патрульні поліцейські вже пильніше та посиленіше патрулюватимуть ці місця.

Щодва місяці карти оновлюватимуть, співпрацючи із ОСББ.

За словами командира батальйону патрульної поліції Дмитра Кисличенка, найнеспокійнішими мікрорайонами Вінниці є Вишенька, площа Привокзальна біля залізничного вокзалу, Тяжилів.

Відносно безпечними назвав Старе місто, центр міста, Корею, вулиці Зулінського, Липовецьку тощо.

До проекту "Сусідська варта", додамо, долучилися 14 ОСББ міста Вінниці. За словами голови правління ОСББ Вінниччини Ельвіри Мрясової, до співпраці у рамках проекту долучаються і співробітники карного розшуку.

Фото із архіву Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення