готель-ресторан "Аристократ" фото

«Аристократа» у Вінниці змусили сплатити понад 300 тисяч

30 червня 2017, 19:00

Вінницький готель змусили сплатити 301 тисячу гривень боргу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Аристократа» у Вінниці змусили сплатити понад 300 тисяч

  адміністратор   Додати коментар


Вінницький готель змусили сплатити 301 тисячу гривень боргу. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу прокуратури у Вінницькій області.

За словами правоохоронців, готельно-ресторанний комплекс "Аристократ" порушив укладений у 2013 році договір з міськрадою. Відповідно до нього, за дозвіл на будівництво забудовник мав сплатити пайову участь в розмірі понад 300 тисяч гривень до міського бюджету. Проте так цього і не зробив.

Міськрада домоглася стягнення боргу через суд. Тож тепер 301 тисяча гривень від забудовника піде на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. Також міськрада наполягає на стягненні коштів за нанесення збитків невчасною сплатою вказаної суми. Проте чи сплатить "Аристократ" ще 344 тисячі гривень вирішить суд.

Фото: doroga.ua


  адміністратор   30 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення