авто депутата Андронійчука фото

Вінницький депутат придбав авто за 57 588 доларів

03 липня 2017, 20:35

Наступний, хто з можновладців продовжив «естафету» купівлі нового авто – депутат Вінницької міської ради Роман Андронійчук

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький депутат придбав авто за 57 588 доларів

    Додати коментар


Наступний, хто з можновладців продовжив «естафету» купівлі нового авто – депутат Вінницької міської ради Роман Андронійчук. 26 червня він задекларував продаж свого автомобіля та купівлі нового, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

20 червня Роман Андронійчук продав своє авто Mercedes-Benz Е 200 2010 року випуску за 500 000 гривень Віталію Миколайовичу Павленко. Згідно з бізнес-пошуковою системою YouControl, людина з таким прізвищем ім'ям та по-батькові має у Вінниці два підприємства, які займаються торгівлею. Замість цього авто, депутат придбав новий Lexus RX 200T за 1 501 899 гривень. Цікаво в цій ситуації те, що у квітні депутатка Вінницької обласної ради Людмила Станіславенко придбала авто такої самої моделі у тому ж самому автосалоні у Києві.

– Попереднє авто у мене було сім років, тому я вирішив його змінити. В декларації я вказав, що мав кошти придбати собі автомобіль, тим паче перед цим я продав попереднє своє авто, – каже депутат Вінницької міської ради Роман Андронійчук

Депутат міської ради з рухомого майна має житловий будинок площею 71,3 квадратних метри, офіс площею 537,7 квадратних метри, нежитлове приміщення 59,2 квадратних метри та земельні ділянки. Його дружина, Зоряна Андронійчук, має нежитлові приміщення площею 348,2 та 176,2 квадратних метри та проживає у квартирі площею 110,5 квадратних метри, яка юридично їй не належить. Ця квартира скоріше за все знаходиться у мікрорайоні «Поділля» за адресою вулиця Зодчих, 34.
авто депутата Андронійчука фото
фото: .google.com.ua/maps

На жаль, ми не можемо показати, де знаходиться все це нерухоме майно, тому що через вірус не працює реєстр нерухомості.

З об'єктів незавершеного будівництва депутат задекларував два офісу площею 607,81 та 1094 квадратних метри. Роман Андронійчук є керівником підприємства «Беновен», яке займається будівництвом. Статутний капітал фірми – 3 000 000 гривень. З 2011 по 2013 роки був директором ТОВ «Поділлятрейдінвест-А». Це підприємство належить дружині генерального директора концерну «Поділля» Галині Гіренко, яке займається наданням в оренду та експлуатацію нерухомого майна.

З грошових активів родина депутата міськради задекларувала готівкою 161 000 доларів та 1 560 000 гривень. Окрім цього, Роман Андронійчук позичив третім особам 125 000 доларів.

Головне фото: autoevolution.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення