Поле Чудес у Жмеринці фото

У Жмеринці еліта мешкає на Полі Чудес

14 серпня 2017, 20:45

Назви мікрорайонів у місті інколи бувають досить цікавими

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Жмеринці еліта мешкає на Полі Чудес

    Коментарі (2)

Назви мікрорайонів у місті інколи бувають досить цікавими. У Ладижині люди живуть у Матні, а в Жмеринці – на Полі Чудес, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Місто Жмеринка має такі мікрорайони з «народними» назвами : ТЕЦ, Райлікарня, Заріччя, Петрівка, Угольник тощо. Але нас зацікавив мікрорайон із найцікавішою назвою.

– Поле Чудес – це мікрорайон відносно новий. Це поле почали забудували з 1990-х років, так зване, місцеве «царське село». За раз там можна зустріти покинуті хати. Тому що коли були кошти, то будували собі садиби, а закінчилися — кинули все. Чому така назва мікрорайону, я не знаю, – каже жмеринчанин Андрій.
Поле Чудес у Жмеринці фото

Знаходиться мікрорайон на східній частині Жмеринки.
Поле Чудес у Жмеринці фото

– Знаю це місце тому, що в мене там сестра живе. Хати тут сучасні. Перед цим мікрорайоном розташоване Заріччя, ось там помешкання у людей ще з радянських часів. Звідки походить назва Поле Чудес – не знаю, – каже жмеринчанка Тетяна.

На сайтах нерухомості земельні ділянки тут продаються за кілька тисяч доларів, будинок з господарськими будівлями можна придбати за 25 000 доларів. Серед версій назви мікрорайону є така, що тут раніше активно забудовувались і будинки тут швидко з'являлися, як на Полі Чудес. Звідти і така назва.

Фото: panoramio.com

Коментарі    Оновити список коментарів

shulzz
0 # shulzz 21.01.2018, 17:32
Говорите что фотографии из panoramio.... скачали? А вы их туда загружали? Это вообще то мои фотографии. Там еще очень много моих фоток.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Vlasno.info
0 # Vlasno.info 22.01.2018, 10:24
Вибачте. Напишіть, як вас підписати і ми вкажемо, що це ваші фото
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення