Вінниця фото

Вінницьке підприємство «клонували» у Калинівці

21 серпня 2017, 08:42

Громадський транспорт у нашому місті належить комунального підприємству «Вінницька транспортна компанія»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьке підприємство «клонували» у Калинівці

    Додати коментар


Громадський транспорт у нашому місті належить комунального підприємству «Вінницька транспортна компанія». Але таку назва має не тільки це підприємство. Є ще приватне підприємство «Вінницька транспортна компанія», яке знаходиться у місті Калинівка, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Приватне підприємство «Вінницька транспортна компанія» було створено у 2013 році і займається послугами у сфері транспорту. Саме у цьому році «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» перейменовується на «Вінницька транспортна компанія». Статутний капітал калинівської транспортної компанії 187 500 гривень і підприємство діюче.

– Та ми не знали, коли реєстрували своє підприємство, що є у Вінниці компанія з подібною назвою. Але ніяких претензій немає до нас досі, не було і без проблем нас з такою назвою зареєстрували, – каже керівник приватного підприємства «Вінницька транспортна компанія».

Передзвонивши у приймальню генерального директора КП «Вінницька транспортна компанія» Михайла Луценка, нам подякували за надану інформацію, що у них є «клон». Прохання, щоб нам передзвонив Михайло Луценко та надав свій коментар з приводу цієї ситуації – проігноровано.

Фото Олександра Парасунька

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення