комісія облради-зброя фото

Депутати хочуть озброїти вінничан

30 серпня 2017, 08:42

Вінницькі депутати проситимуть Верховну Раду невідкладно ухвалити Закон України про обіг цивільної зброї

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Депутати хочуть озброїти вінничан

    Додати коментар


Вінницькі депутати проситимуть Верховну Раду невідкладно ухвалити Закон України про обіг цивільної зброї у країні, повідомляє Vlasno.info.

Питання обговорили депутати Вінницької обласної ради вчора під час засідання постійної комісії з питань учасників АТО, бойових дій, Революції гідності, волонтерського руху та зв'язків з громадськістю.

Проект рішення, що стосувався прискорення процесу законодавчого урегулювання даного питання підтримали всі члени комісії. Наразі на сайті обласної ради розміщено проект рішення із текстом звернення вінницьких депутатів до голови Верховної Ради України Андрія Парубія. В ньому обранці обґрунтовують свою позицію.

"Наразі, коли держава перебуває в стані неоголошеної війни, коли країна стрімко наповнюється нелегальною зброєю, скоюються сотні злочинів з її використанням, законослухняні громадяни залишаються фактично беззахисними", - йдеться у зверненні.

Із текстом звернення можна ознайомитися тут

Нагадаємо, вінницькі депутати вже ігнорували питання вільного обігу зброї на сесії. 

Фото: Тетяна Куц

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення