телефон довіри Вінницького адмінсуду фото

Вінничани можуть поскаржитись на роботу суду в телефонному режимі

15 вересня 2017, 16:27

Поскаржитись на роботу Вінницького апеляційного адмінсуду або запропонувати варіанти покращення роботи вінницької Феміди відтепер можна в телефонному режимі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани можуть поскаржитись на роботу суду в телефонному режимі

  адміністратор   Коментарі (1)


Поскаржитись на роботу Вінницького апеляційного адмінсуду або запропонувати варіанти покращення роботи вінницької Феміди відтепер можна в телефонному режимі. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу суду.

Звертатися громадяни можуть на "Телефон довіри", за номером: (0432) 55-15-55.

«Ви можете подзвонити та висловити свою думку щодо покращення роботи. У ВААС Ви обов'язково будете почуті! «Телефон довіри» є найкращим способом виявити прогалини в роботі судової установи та зробити надання послуг для відвідувачів суду якіснішим», – зазначають в адмінсуді.


  адміністратор   15 вер. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Татьяна
0 # Татьяна 16.09.2017, 21:31
А на сговор судьи Винницкого городского суда с Винницкой городской радой, не скрываемый ни от истца, ни от слушателей дела, тоже можно сюда пожаловаться?
Спасибо!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення