правоохоронці під Калинівкою фото

Близько трьох тисяч правоохоронців з п'яти областей «підняли на вуха» через ситуацію під Калинівкою

27 вересня 2017, 12:34

Три тисячі правоохоронців працюють у зоні надзвичайної події на Вінниччині

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Близько трьох тисяч правоохоронців з п'яти областей «підняли на вуха» через ситуацію під Калинівкою

  адміністратор   Додати коментар


Три тисячі правоохоронців працюють у зоні надзвичайної події на Вінниччині. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу патрульної поліції Вінниці.

У зоні ураження після пожежі на військовому складі у Сальнику під Калинівкою та детонації боєприпасів сьогодні працюють рятувальники, які борються з наслідками надзвичайної події та евакуюють людей. Крім того на місце звезли близько трьох тисяч правоохоронців з п'яти областей — Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Київської та Чернівецької. Вони забезпечують громадський порядок, допомагають евакуювати людей та попереджують акти мародерства. Наразі вони перекривають автодорогу Житомир — Могилів-Подільський.

Правоохоронці закликають громадян зберігати спокій та порядок.

Фото прес-служби патрульної поліції Вінниці


  адміністратор   27 вер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення