Міжнародний "Аеропорт Вінниця" переміг в номінації "Аеропорт року".

Віце-прем’єр Кістіон на церемонію нагородження вінницького аеропорту

18 жовтня 2017, 17:37

Міжнародний "Аеропорт Вінниця" переміг в номінації "Аеропорт року".

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Віце-прем’єр Кістіон на церемонію нагородження вінницького аеропорту

    Додати коментар

Міжнародний "Аеропорт Вінниця" переміг в номінації "Аеропорт року". Нагородження відбулося сьогодні у Вінницькій Плеяді під час форуму "Аероконгрес 2017", організованого Асоціацією "Аеропорти України" цивільної авіації. Спостерігав за початком Форуму кореспондент Vlasno.info.
Перехідний кубок Асоціації вручили директорові КП "Аеропорт Вінниця" Ярославу Мазурцю.

—Аеропорт по коефіцієнту приросту збільшив обслуговування пасажирів в 2,5 рази порівняно з минулим роком. Кількість рейсів також збільшилася на 54%. Ці показники допомогли комісії визначитися із тим, хто саме отримає нагороду "Аеропорт року", — пояснює президент Асоціації Петро Липовенко.

На початку жовтня з вінницького аеропорту у Гавришівці стартував  ще один авіарейс до єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх. У вересні стало відомо, "Аеропорту Вінниця" на реконструкцію злітно-посадкової смуги виділять  200 мільйонів гривень.

Кубок є перехідним. Його запровадили лише три роки тому. Перше летовище, яке його отримало розташовувалося в Одесі, а минулого року нагороду вручили Запорізькому аеропорту.

Розпіарений приїзд віце-прем'єра Володимира Кістіона на "Аероконгрес 2017" так і не відбувся. Пресі вже після початку заходу повідомили, щоміністра на жаль не буде.

Nagorodzhennya-dyrektora-aeroporta-1

Фото автора

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення