автомобіль Peugeot Expert фото

Вживане авто за 30 тисяч доларів купило комунальне підприємство в працівника мерії

25 жовтня 2017, 16:25

У Ладижині комунальне підприємство придбало в працівника міської ради вживаний автомобіль за 765 тисяч гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вживане авто за 30 тисяч доларів купило комунальне підприємство в працівника мерії

  адміністратор   Додати коментар


У Ладижині комунальне підприємство придбало в працівника міської ради вживаний автомобіль за 765 тисяч гривень. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Lada.fm.

Такі результати проведеного тендеру оприлюднено на сайті публічних закупівель Prozorro, замовником якого є «Ладижинський комбінат комунальних підприємств».

Відповідно до інформації на сайті держзакупівель, комунальне підприємство планувало придбати легкову автівку Peugeot Expert пасажирського класу або еквіваленту, не раніше 2016 року випуску з українською реєстрацією. Також автівка мала бути придбана в українських автомобільних салонах. За авто готові були віддати 770 тисяч гривень.

У торгах взяли участь усього двоє учасників – мешканець Ладижина Зяблов Михайло Володимирович та ФОП Cтатіва Лариса Василівна, зареєстрована в селі Заозерне, що на Тульчинщині. Статіва свою цінову пропозицію від першопочаткових 770 тисяч не знижувала, а от Зяблов знизив її на п'ять тисяч і переміг. Тепер за 765 тисяч гривень (близько 30 тисяч доларів) він має поставити «Ладижинському комбінату комунальних підприємств» автівку марки Peugeot Expert Teppe 2016 року випуску. Оформлена машина на мешканця Києва Романа Дубровського.

Зазначимо, що на спеціалізованих сайтах з продажу автомобілів аналогічну автівку можна придбати за суттєво нижчою ціною — 715 тисяч гривень.
автомобіль Peugeot Expert фото

Також додамо, що людина на ім'я Зяблов Михайло Володимирович, як і переможець тендеру, працює в Ладижинській міськраді водієм, про що свідчить інформація на сайті держустанови.

Головне фото: eviews.com


  адміністратор   25 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення