Олена Лепей фото

Депутатка Вінницької міськради приватизувала квартиру в Києві за 14 гривень

02 листопада 2017, 09:22

Обранці громадян нашого міста Вінниця, депутати міської ради, постійно змінюють свій майновий стан

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Депутатка Вінницької міськради приватизувала квартиру в Києві за 14 гривень

    Додати коментар


Обранці громадян нашого міста Вінниця, депутати міської ради, постійно змінюють свій майновий стан. Продаж/купівля квартир та автівок депутати показують у своїх деклараціях. Але це не всі такі. Відповідно до законодавства, свої зміни у майновому стані треба декларувати протягом 10 днів, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

В останній день жовтня, депутатка Вінницької міської ради від партії «Опозиційний блок» Олена Лепей задекларувала придбання квартири площею 79,6 квадратних метри у Києві. У декларації Олена Лепей вказала вартість квартири у 14 гривень.

– Цю квартиру мені було надано по моєму місцю роботи, а я працюю у поліції. Будинок будувало управління ЖКГ та будівництва у Солом'янському районні спеціально для працівників поліції. Я мала сертифікат на цю квартиру у 2011 році, а вже 25 жовтня 2017 року приватизувала на себе цю квартиру, – каже депутатка Олена Лепей.

Відповідно до її декларації, вона працює у Національній академії внутрішніх справ завідувачем Вінницького відділення навчально-наукового інституту № 4. На питання про 14 гривень за квартиру, Олена Лепей не надала відповідь. Мабуть, це помилка або було вказане любе число, щоб поле заповнення не було пусте.
декларація Олени Лепей фото

Головне фото: vmr.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення