video-vlasno

Міжнародна операція на Вінниччині, вбивство АТОвця та британські монети: VLASNI ПІДСУМКИ

12 листопада 2017, 19:00

про ці та інші актуальні новини тижня дивіться у програмі "VLASNI ПІДСУМКИ"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Міжнародна операція на Вінниччині, вбивство АТОвця та британські монети: VLASNI ПІДСУМКИ

    Додати коментар


На Вінниччині люди хотіли перекрити дорогу військовим. Мешканці Лісової Лисіївки на Калинівщині протестували, аби поблизу їхнього села не утилізували боєприпаси із 48-го арсеналу Збройних сил України.

Прикордонники України та Молдови знайшли біля Дністра майже кілометровий поліетиленовий трубопровід, за допомогою якого зазвичай переміщують спирт.

Вже кілька днів мешканці вулиці Чорновола помічають, що через Київський міст вільно їздять легкові автомобілі.

У вінницької журналістки Анастасії Дем'янчук вкрали телефон майже півроку тому в супермаркеті. Вона звернулася до поліції, згодом, особу, яку підозрюють у вчиненні злочину, знайшли разом із телефоном. Після повернення гаджету власниці виявилося, що відео, особисті фотографії, а також копії важливих для роботи документів разом із телефонною книгою видалені. Журналістка вимагає відшкодування моральної компенсації у вигляді 10 тисяч гривень.

Під Калинівкою сталася ДТП: перекинувся вантажний автомобіль із яблуками, а на проїжджій частині шляху розлилися паливно-мастильні матеріали.

У Немирові на зупинці громадського транспорту смертельно поранили 27-річного АТОвця. Після скоєння злочину зловмисник втік. Зараз проводяться розшукові дії.

Під час ремонту у кінотеатрі "Родина" працівники знайшли три британські монети. Мідні пенні мають на собі профіль короля Георга ІІІ на аверсі, а британський мідний фартинг ̶ профіль королеви Вікторії.

У новій оселі обживається подружжя Ковальчуків з Павлівки Калинівського району. Через потрапляння снаряду калинівчани втратили дім, однак вже цими днями подружжю віддадуть акт прийому-передачі на нове житло, ̶ про ці та інші актуальні новини тижня дивіться у програмі "VLASNI ПІДСУМКИ".

Відео Євгенії Гулько

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення