video-vlasno

У Гнівані стався скандал через кар’єр та його документи

28 грудня 2017, 10:47

22 грудня у Гнівані провели 23 сесію міської ради

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Гнівані стався скандал через кар’єр та його документи

    Коментарі (2)

22 грудня у Гнівані провели 23 сесію міської ради. На порядку денному було 14 питань, які стосувались бюджету. Після прийняття відповідних рішень, мер Гнівані сказав, що лишилось ще одне запитання: «На сьогоднішній день до нас дуже багато є звернень депутата Сергієнко, який хоче знати про роботу нашого кар'єру».

Міський голова запросив відповісти на ці питання головного інженера кар'єру. Депутат Сергій Сергієнко поставив питання про цільове призначення земель, відповідно до державного акту, який є у підприємства. Що було далі – дивіться у сюжеті.

Документи:

akt1

akt2

akt3

akt4
Відео з інтернет-мережі

Коментарі    Оновити список коментарів

Олег Іванович
-1 # Олег Іванович 29.12.2017, 09:38
1 питання ? Чому видалили мої коментарі ??? 2 питання???
Залишаєте тільки ті які Вам вигідні ???
Видно тільки одне .
До влади прийшли ніщеброди ,які робити не вміють а хотять тільки заряться на чуже .
Скажіть зразу задушує жаба .Що хтось заробляє а Ви ні .
Пилюку вони побачили аж смішно було дивитися і слухати цих народних обранців . Люди звернення до Вас ! Добре дивіться за кого голосуєте бо з такими депутатами які два слова не вміють до купи скласти .Будемо на самому дні . Самі нічого не побудували у своєму житті а на чуже руку піднімають .
3 питання ? На які кошти існує Ваша редакція ???? Чи не завдяки таким заказним акціям як проти кар'єра? В сюжеті ви тільки говорите що гніванчан не задовольняє . Покажіть їх цих не задоволених ? На сесії було видно гніванчан яких обурило Ваші статті . І вони не відповідають дійсності . І тільки Ваша редакція хоче донести по команді ФАС те що все не так .
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Олександр
0 # Олександр 28.12.2017, 17:14
Білими нитками шито. в акті 100% дописка, про житлові та громадські приміщення, тобто питання законності будівництва житлових та комерційних будівель в межах міста під сумнівом.
здається мені, тепер, проблеми не тільки у кар*єра та п. Берещука а і у мерії.

Сергієнко - респект.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення