У телефонній розмові, 12 січня, депутат пообіцяв журналістці надати відповідну інформацію наступного тижня.

Депутат Вінницької міськради приховує інформацію про забудову парку

18 січня 2018, 08:01

У телефонній розмові, 12 січня, депутат пообіцяв журналістці надати відповідну інформацію наступного тижня.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Депутат Вінницької міськради приховує інформацію про забудову парку

    Додати коментар

У нашій статті про парк «Інтеграл»  ми вказали, що депутат Роман Андронійчук надасть детальний план побудови спорткомплексу у парку. Але він не дотримався свого слова, повідомляє Vlasno.info

У телефонній розмові, 12 січня, депутат пообіцяв журналістці надати відповідну інформацію наступного тижня. Але до теперішнього часу: ні дзвінка від депутата, ні відповіді на повідомлення, ні відповіді на неодноразові дзвінки від журналістки не було.

— Сьогодні провели робочу нараду спільно з заступником міського голови Владиславом Скальським та директором департаменту правової політики та якості Романом Бочеваром з приводу облаштування території парку Інтеграл на Тяжилові. Там планується розташування спортивного мультикомплексу побудованого по міжнародним стандартам за рахунок бюджетних коштів від Міністерства молоді та спорту у розмірі 90 мільйонів гривень за 2018-2019 роки та благоустрій паркової зони за кошти «Бюджету громадських ініціатив» міського бюджету у розмірі 1 мільйон гривень. Комплексний підхід міської влади це дуже правильне рішення для розвитку нашого мікрорайону та веденню здорового способу життя, — лише таку інформацію Роман Андронійчук опублікував на своїй сторінці у Facebook.

У його повідомленні нічого не сказано про те,  де саме у парку буде зводитися спортивний комплекс і що прийдеться знищити для даної забудови.

Vlasno.info продовжує й надалі тримати на контролі долю парку «Інтеграл».

Фото зі сторинку у facebook

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення