У самісінькому серці райцентру Теплик Вінницької області протягом тижня не можуть розчистити від снігу площу, де встановлений пам'ятник Героям Небесної Сотні.

На Вінниччині вже тиждень не чистять сніг біля пам’ятника Героям Небесної Сотні

27 січня 2018, 20:03

У самісінькому серці райцентру Теплик Вінницької області протягом тижня не можуть розчистити від снігу площу, де встановлений пам'ятник Героям Небесної Сотні.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині вже тиждень не чистять сніг біля пам’ятника Героям Небесної Сотні

    Коментарі (3)

 У самісінькому серці райцентру Теплик Вінницької області протягом тижня не можуть розчистити від снігу площу, де встановлений пам'ятник Героям Небесної Сотні. Саме тиждень тому в деяких районах Вінниччини пройшли рясні снігопади. Про це Vlasno.info повідомили місцеві мешканці.

– Ще минулого четверга містечко засипало снігом. Дороги та під'їзди прибрали. Втім, протягом цього періоду комунальники так і не спромоглись розчистити не тільки всю площу, а навіть доріжку до пам'ятника Героям Небесної Сотні, – розповідає скарги мешканців Теплика керівник "Медіа центру "Власно" Ольга Маліновська. – Тільки якась добра людина самотужки протоптала стежечку і поклала дві червоні гвоздики.

Крім того, Ольга Маліновська у своєму дописі на сторінці у соцмережі Фейсбук звернулась до громади Теплика:

– Тепличчани, невже ви не бачите, що робиться в містечку? Чому ви не звертаєтесь до місцевої влади, чи комунальних служб? Ви ж податки за це платите! Невже всім так все одно?

Pamyatnyk-heroyam-Nebesnoyi-sotni-u-Teplyku-1

Нагадаємо, ще три роки тому встановлення пам'ятника спричинило суперечку між місцевими мешканцями та міською владою.

Справа в тому, що споруджували монумент та облаштовували площу місцеві підприємці та небайдужі громадяни. Представники влади самоусунулись від участі. Більше того – за словами місцевих мешканців – всіляко заважали, бо встановили ще один пам'ятник в іншому місці. Проте, не зважаючи на це, на тодішнє відкриття пам'ятника Героям Небесної Сотні прийшло понад 200 чоловік, серед яких були воїни АТО, а також батьки Героя України Максима Шимка.

Отже, місцеві мешканці припускають, що й тепер влада ігнорує "народний" монумент. Хай навіть у такий спосіб – просто не чистить сніг біля нього.

Проте, селищний голова Теплика Руслан Трамбовецький запевняє, що така ситуація склалась за браком снігоочисної техніки для тротуарів:

– Зрозумійте, у нас, на жаль, не має спецтехніки і пішохідні зони прибираються вручну. Тому люди не встигають. Ми прочистили в першу чергу тротуари і пішохідні доріжки, якими люди постійно користуються. Також прибрали прохід до всіх міських пам'ятників, й до цього, зокрема. Просто там відкидали сніг лише з двох сторін, оскільки не було нагальної потреби розчищати всю площу. В понеділок ми закриємо це питання.

Pamyatnyk-heroyam-Nebesnoyi-sotni-u-Teplyku-2

Фото надане місцевими мешканцями

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
+1 # Вова 28.01.2018, 10:58
В даній ситуації є влада, яка фактично має слідкувати за тим щоб своєчасно прибирався сніг, (як біля РДА, біля будинку керівника РДА і виконкому. А пропозиції коментаторів "Жорa" і "Саші" - є неприйнятними, їх ІР- відомі, і хто вони є теж. За розчистку снігу - отримуються заробітні плати, як потрібно відробляти.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Саша Васильчук
+1 # Саша Васильчук 28.01.2018, 09:35
вместо того чтоб писать и фоткать берёш лопату и ГРЕБИ ПОБОЛЬШЕ-КИДАЙ ПОДАЛЬШЕ
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
жора
+4 # жора 27.01.2018, 21:06
Власно з своїми памятниками Сотні вже набридли. Краще ніж строчити статті - взяли б лопати і допомогли...
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення