Окрім земельної ділянки, у цей же день депутатка зареєструвала на себе будку охорони

Депутатка придбала у колег частину вінницького ринку

12 лютого 2018, 08:02

Окрім земельної ділянки, у цей же день депутатка зареєструвала на себе будку охорони

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Депутатка придбала у колег частину вінницького ринку

    Додати коментар

Ми постійно відслідковуємо нові придбання депутатів місцевої та обласної ради. 7 лютого, депутатка Вінницької міської ради Тетяна Тихонюк, задекларувала  придбання земельної ділянки площею 3,5 сотки за 137 009 гривень. Купила депутатка ділянку у ТОВ «Магістраль-2002», повідомляє кореспондент Vlasno.info

Завдяки державному реєстру речових прав на нерухоме майно, ми маємо змогу дізнаємось де саме розташована ця ділянка – ринок «Привокзальний-2». Зареєстрована земля на Тетяну Тихонюк 5 лютого 2018 року.

tetyana-tihonuk-1

Окрім земельної ділянки, у цей же день депутатка зареєструвала на себе будку охорони площею 11,4 квадратних метри, яка знаходиться на цій же ділянці. Але цю нерухомість Тетяна Тихонюк не задекларувала. На сайті Вінницької міської ради, депутатка зі своїх контактів вказала лише свою електронну пошту, куди журналісти надіслали своє запитання щодо незадекларованого свого майна. Відповіді ми так й не отримали.

tetyana-tihonuk-3

Кінцевими бенефіціарними власниками підприємства ТОВ «Магістраль-2002», яке продало депутатці землю, належить депутату Вінницької міської ради Петру Бабію, його брату Івану Бабію та депутату Вінницької обласної ради Олександру Масленнікову. Тетяна Тихонюк має з Петром Бабієм спільну дитину, що вказано у їх деклараціях.

Проживає депутатка у квартирі площею 93,2 квадратних метри у мікрорайоні Поділля.

tetyana-tihonuk-2

Тетяна Тихонюк з грошових активів задекларувала  готівкою 24 000 євро, 400 000 гривень та 128 000 доларів.

Фото зі сторінки у соціальній мережі Facebook

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення