Наразі проводяться процесуальні заходи

На Волині на хабарі викрили адвоката і суддю

23 лютого 2018, 22:01

Наразі проводяться процесуальні заходи

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Волині на хабарі викрили адвоката і суддю

  адміністратор   Додати коментар

Сьогодні, 23 лютого правоохоронці провели заходи по припиненню злочинної схеми. Працівники обласного управлінням захисту економіки Нацполіції, прокуратури Волинської області та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури припинили корупційну схему прийняття замовних судових рішень. Фігуранти справи одержали 3600 доларів США хабара. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на НП України.

Адвоката, який у змові зі своїм братом, одним із керівників окружного адміністративного суду, організували злочинну схему по прийняттю замовних судових рішень.Органи влади задокументували факт вимагання та отримання фігурантами справи хабара. За те, щоб суддя даного суду прийняв рішення на користь заявника по адміністративному позову, вимагали хабар у розмірі 3600 доларів США.

У ході невідкладних слідчих дій у приміщенні суду було виявлено частину коштів, одержаних у якості неправомірної вигоди за вирішення питання на користь позивача. Наразі проводяться процесуальні заходи.

 

Фото: npu.gov.ua


  адміністратор   23 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення